Privacy Verklaring

PRIVACYVERKLARING Lott’s Presets

Je privacy is voor Lott’s van groot belang. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Lottspresets.com allemaal doen met jouw persoonsgegevens.

Gebruik van persoonsgegevens
Wanneer je een bestelling plaatst gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens gebruiken om de bevestiging van de bestelling compleet te maken. Ook ontvangen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

We gebruiken de volgende persoonsgegevens:

  • Naam, adres, woonplaats (NAW)
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • IP-adres

Wij bewaren deze informatie tot zeven jaar na het plaatsen van de order (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Afhandelen bestelling

Antagonist (hostingpartij)
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van Antagonist. Antagonist  zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Er wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Paypal (betaalprovider)
Om de betaling van jouw order goed te laten verlopen, gebruikt Lott’s het betaalsysteem van Paypal. Dit bedrijf ontvangt jouw gegevens als je via de webshop een bestelling plaatst en daarmee Paypal gebruikt om jouw order te betalen. Zij ontvangen jouw persoonsgegevens en betaalgegevens om de bestelling te kunnen afronden, om fraude te voorkomen en om aan wettelijke vereisten te voldoen. Paypal verzamelt persoonlijke informatie met de grootst mogelijke zorg voor je privacy.

Google Analytics

Om te kijken hoe bezoekers de webshop gebruiken, wordt er gebruik gemaakt van cookies. Dit wordt bijgehouden door het bedrijf Google, via de dienst Google Analytics. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken.

Cookies
Lott’s maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestandjes waarmee we kunnen analyseren hoe gebruikers de website gebruiken. Deze worden verzameld om beter inzicht te krijgen in bezoekersgedrag zodat diensten hier beter op afgestemd kunnen worden. Je kunt het gebruik van cookies naar eigen wens accepteren of niet accepteren.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Lott’s behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Let dus altijd op de datum van deze privacyverklaring en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als jouw persoonsgegevens worden verwerkt, kun je een verzoek indienen om de gegevens te bekijken, aan te passen of volledig te wissen. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens. Je verzoek wordt binnen 4 weken verwerkt.

Je hebt de volgende rechten
– uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
– inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
– het laten corrigeren van fouten
– het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
– intrekken van toestemming
– bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

info@lottspresets.com

KvK 14110423

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Lott’s viainfo@lottspresets.com